torsdag 8 oktober 2009

Ohrwurm?

Yet another pig!
Eller två, om vi ska vara petiga:Nu till något helt annat och icke grisrelaterat.

Jag har tidigare sagt till en och annan intresserad att Ink #4: Mr.Unlucky skulle bli klar till Bokmässan. Den lilla ambitionen släppte jag i samma veva som jag hoppade på arret kring SeF:s livescen på dito mässa. Jag skyfflade ihop alla Inkbilder och gömde dem i bokhyllan bredvid ritbordet och tänkte: Oktober. I oktober kan jag ta tag i det här igen.
Och det är precis vad jag nu har gjort. Men arbetet går inte i ilfart, så jag vill inte sätta datum på #4 än. I'll keep y'all posted.

Livescenen förresten, är något jag blev mycket nöjd med. För att vara planerat och utfört på några ynka veckor blev det ett riktigt trevligt arr. Jag vill rikta ett stort och varmt tack till alla gästande tecknare - det var jättekul att träffa er och se er glänsa på scen! <3
Seriebattlet på Max releasefest blev också en smashing success. Det var ett rent nöje att konferenciera. Håll utkik efter filmen, den ska läggas upp här inom kort.


Har den senaste tiden haft väldigt lätt att få låtar på hjärnan... Att somna, drömma och vakna med samma låt lallande i skallen är påfrestande, milt uttryckt. Efter Bad Things (temalåten till True Blood) övergick det till The Girl And The Robot (Röyksopp/Robyn) Sen var det dags för Masochism Tango (Tom Lehrer) och efter att ha sett Ponyo i söndags har jag haft slutlåten på repeat mellan öronen. Jag försöker fördriva dem med extra doser Nine Inch Nails och Soilwork. Tralala.

Imorgon kväll blir det ytterligare en gris. Oink!

Inga kommentarer: