måndag 23 april 2012

Klart till drabbning


- Vadå, ska du bara börja blogga igen som om inget hänt? Inte ens en ursäkt efter månader av pinsam tystnad?
- Ja jag veeet, jag är helt hopplös. Lovar jag att blogga mer så blir det total torka istället. Fy skam, fy skam, för Jenny är en sopa.

Men vidare till mer intressanta saker, för det har hänt massor med saker. Massor!

Först ska vi snacka serier.
I julas skrev jag att Ink-albumet Med eller utan dig är på gång och det stämmer fortfarande bra, MEN det blir inte i vår utan efter sommaren; lagom till Bokmässan. Vinsten med denna försening är att det blir ett bättre, snyggare och låt oss vara ärliga, FÄRDIGT album.

Om några dagar börjar Stockholms Internationella Seriefestival (formerly known as SPX), dit åker jag med mina compadres från Serieateljén. Med mig har jag två färska fansin: det ena innehåller min 24-timmarsserie från i höstas, det andra är en samling Ink-stripar från forntiden. Lördag + söndag säljer jag dem på marknaden. Kom dit! Här finns all info man kan önska sig om festivalen.Vad mer då?
Jo, en rätt stor grej faktiskt. Jag har slutat på mitt dagjobb och satsar heltid på att slå mig fram som illustratör. Det är en stor omställning efter rätt många år på ett bra jobb (jag trivdes, fick röra mycket på mig, varje månad en liten men trygg slant osv), men det är också en dröm jag ruvat på i åratal. Jag sitter och ritar på dagtid, kan ni fatta! ✰✳✰Det är alldeles, alldeles underbart.✰✳✰

Sist men inte minst så har vi skaffat en katt till: Greta, en spräcklig, gosig och outtröttlig ettåring med rosa nos. ♥ Så periodvis har vi haft en del att stå i, som ni förstår.
Inga kommentarer: