onsdag 24 april 2013

SIS! Can you dig it?

Hej bloggen, länge sen sist!
Dags för lite goddamn information:

I Stockholm har seriefestivalen SIS 2013 redan smygstartat och lördag-söndag infaller marknaden (som fortf går under namnet SPX). Jag ska dit med mina compadres från Serieateljén, kom och hälsa på oss och handla kvalitetsserier! Marknaden är på vån 3 i Kulturhuset:


Jag kommer förstås att ha med mig mitt debutalbum Med eller utan dig till försäljning. Kom! Köp! Jag signerar inga särskilda tider men är på plats rätt ofta, bara hugg tag i mig isf.


Tar även med ett antal ex av fansinet Ye Olde Ink som till min förtjusning är en av de nominerade till Seriefrämjandets fansinpris för 2012. För att fira det tänkte jag göra så här: fansinet kommer att kosta 20kr och hela summan går oavkortat till Unicef. Så kan du köpa dig ett fansin och göra en god gärning samtidigt, EVERYBODY WINS. Jag redovisar naturligtvis resultatet efteråt.Serieateljén kommer för övrigt att duka upp ett veritabelt smorgasbord med serier, t ex:Jag medverkar f.ö. själv (bara lite, men naggande gott) i Allt för Optimal och F.A.Q.

Annat som händer på festivalen?
Jo, på söndag kl.12-13 ser jag fram emot att få hålla i ett samtal med serieskaparna Julia Thorell och Linda Spåman, som båda är aktuella med rykande färska album, på Plattanscenen (vån 0).

Dessutom har jag flera kära serietecknarvänner som ska släppa/nyss har släppt nya album, t ex fenomenala Lisa Medins Medley - en ny våg, Yvette Gustafssons En dryg kopp kaffe och Malin Svedjeholms Plåstra (!så hett efterlängtad!) med flera.

Program för hela festivalen hittar man här. Detta är också en bra sajt med info.

Sådär, nu vet ni det viktigaste! See you in Stockholm.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Asch, missade det där fansinet! Är det nya saker för den som jag som har både alla Ink-tidngarna och boksamlingen?

JennyB sa...

Det är Ink som dagstidningsstrip, mitt bidrag till Metros serietävling 2006. Så det tar ju emot att kalla det "nya" saker, men förutom att några avsnitt synts på min blogg + i en specialbilaga till Pondus så är materialet inte publicerat någonstans förut. Fastän serien blev en återvändsgränd och jag bestämde mig för att göra en längre berättelse istället, tyckte jag det var roligt att samla det i ett fansin for old times sake.
Om du vill köpa det så fixar vi det lätt. :)

Anonym sa...

Aha, då har jag garanterat läst det och har det nog i hyllan med (i Pondus); jag tyckte väl att jag kände igen idén med Ink som dagstidningsstripp :-)