lördag 24 november 2007

Krokodilchock!

I give you: dalkullor in danger!
Min sambo tycker dock att de blev i slankaste laget (dalkullorna alltså) och jag blir tvungen att hålla med honom. Dessutom kommer vän av ordning förstås att märka att de anfallande reptilerna är alligatorer snarare än krokodiler. Men de trubbiga nosarna gör utseendet mer subtilt ondskefullt.Det är bra synd att vi inte har fler inhemska stora rovdjur i svenska vattendrag. Jag har hört om folk som blivit bitna av gäddor. Bah! Några nordiska flodreptiler på 4 meter eller så skulle liva upp kanotutflykterna avsevärt.

Vatten är svårt. Därför la jag krutet på våldsskildringen istället. Men stilla vatten kan vara rätt kul att göra, som här:


2 kommentarer:

Nickan sa...

Det är helt vansinnigt!

(Självklart ser man inte skillnad på en alligator och en krokodil; än mindre bryr man sig om man blir anfallen. Skulle jag tro ...)

Det här var kul. En Russ Meyer-film inspelad i Dalarna? Regiserad av ingen mindre än Mats Helge?

Fräckast blir det ju när tjejerna ger tillbaka. Men vad gör de där egentligen? Är det inhyrda legosoldater som tar sig ett dopp efter en svettig strid?

JennyB sa...

Jag föreställer mig att tjejerna som poserade för Zorn var äkta bondtöser som mockade och mjölkade och sånt. Är man stark nog att knuffa en ko i rätt riktning eller har mod att fejsa en sur kviga, platsar man nog rätt bra som kommandosoldat.

Och den som mockar blir ju skitig och må tvaga sig i närmsta krokodilsjö.