tisdag 2 september 2008

Banana split personality

Jag för emellanåt en konversation med mitt yngre jag. Diskret, alltså. Inte högt så att folk på spårvagnen sneglar på mig och tänker "ko-koo...!"
På lunchen idag klottrade jag lite på hur det skulle se ut om det var på riktigt, så att säga.

Hårdkokt
featuring Lilla J och Stora J:Vad mer?
Sommaren är slut.
De sista desorienterade getingarna kommer snart ge upp och dö. I trädgårdarna traskar feta kråkor omkring, övermodiga och småfulla på jäsande fallfrukt.
Jag hoppas och önskar att större delen av hösten ska få bli skönt melankolisk och fylld av gula löv, caféhäng och biobesök (så många filmer, så lite tid, argh).
Och det är mindre än en månad till Bokmässan.

Dagens låt: Gnarls Barkley/Crazy

2 kommentarer:

 1. Jag pratar också jämt med mitt yngre jag. :D Fast mest är det "Kolla vad häftig jag är! Allt är så mycket bättre när man är vuxen!" Jag längtade efter att bli 20+ redan när jag var 10. Och allt ÄR häftigare när man är vuxen.

  Smaken ändras... hm, inte så mycket för mig. Förutom att när jag var liten tyckte jag att vaniljglass var tråkigt, numera avskyr jag det. Och så det där med att jag slutat äta en chokladkaka om dagen...

  SvaraRadera
 2. Det vore nice att ha ett mer uppmuntrande yngre jag...! Men hon är mest ifrågasättande, och mkt mer påträngande än jag var på riktigt. :)
  Men visst stämmer det att allting - nästan - är bättre när man är vuxen. Hon bara vägrar godta det.

  Det finns en hel del som jag avskydde när jag var liten, som jag tycker rätt bra om nu (typiska saker som broccoli, parmesan och div musik).
  Choklad, dock... Det är för evigt en av mina svagaste punkter.
  http://www.youtube.com/watch?v=rt2dc2F9whA

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.